Наші новини

in.IT

В останню хвилину матчу потрібно бути зконцентрованим на 100%

Ймовірно, що результатом задоволені, та чи задоволені грою в цілому? Адже було багато гольових моментів, та реалізувати вдалось лише два🤷🏻‍♂️

– Рахунок на табло! Це той момент коли гра забувається, а рахунок залишається! З цієї гри ми візьмемо тільки позитивні моменти і будемо рухатись далі! 

В команді Кардинал дуже багато молодих виконавців, чого ви очікували від суперника?

Якшо чесно очікували більшого в грі молодих хлопців! Команда грала так як ми і чекали! Хотів б виділити в Кардиналі Ситника який був мотором команди💪! 

Як і в виїздному матчі вам вдалося забити на останніх секундах, скажіть можливо це ваша заготовка приспати суперника і в вирішальну мить забити гол?

Тут немає ніяких секретів: в останню хвилину матчу потрібно бути зконцентрованим на 100% і вірити шо тобі віддадуть пас і ти з холодною головою заб‘єш! 

Що означає ваше «святкування» та кому присвячене?

Святкування голу в мене народжується після того, як я бачу що м’яч у сітці⚽️🥅! В даний момент я хотів подивитись з трибун, як радіє команда на лаві запасних)) Присвячую цей гол коментатору Чунису який зірвав голос після мого голу!)

🙌Окрема подяка від мене вболівальникам і патронам нашої команди, які підтримують нас на трибунах і онлайн! Вас стає все більше! З вашою підтримкою нам легше грати! Користуючись нагодою запрошую всіх бажаючих на гру в неділю з Любартом! Буде гаряче🔥 я вам обіцяю!

Поширити допис