Наші новини

in.IT

Андрій Федюк «Підготовка до старту Першої Ліги України»

❓Вже на цьому тижні перший поєдинок проти Славути. Як команда готується до переходу на новий рівень? Чи відбулися кадрові зміни в команді?

🌑Тренуємось у звичному для себе режимі, + провели два спаринга з Енергією та Бастіоном. Команди в Першій Лізі підібралися досить серйозні, для нас це новий виклик.
Для цього і провели декілька спарингів, а також прийняли участь у передсезонному турнірі «Lviv open cup 2021🏆», щоб зрозуміти свій рівень готовності!
🌑Розуміємо, що «Славута» команда з амбіціями, яка суттєво підсилилася, але й ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з кваліфікованим гравцем – Віталієм Багряком, впевнений, що він допоможе команді своїм досвідом та майстерністю.

❓Які завдання перед командою на матчі Першої ліги та Кубку України🇺🇦?

🌑Завдання на сезон створити боєздатний колектив та викладатись у кожному матчі на 100%! А також привернути до себе увагу уболівальників!
⚠️Отож, користуючись нагодою, запрошую всіх поціновувачів футзалу 16 жовтня о 13:00 (Боско Арена) на наш матч зі «Славутою», та підтримати нас, для нас це дуже важливо!🙏🏼🙌

Поширити допис