Наші новини

in.IT

Грали проти одного з лідерів українського футзалу, тому в цій поразці нічого дивного немає.

🖍Ти знову повернувся в Екстра Лігу, які твої враження?
🙎🏻‍♂️Враження, звісно, позитивні. Дякуючи нашим ЗСУ, в нас є можливість отримувати задоволення від улюбленої справи⚽️

🖍Другий матч за тиждень, наскільки важко було відійти від поразки 0-5 від Урагану та підготуватися до гри проти Соколу?
🙎🏻‍♂️Особисто мені відійти було не важко, адже це був перший матч in.IT в найвищому дивізіоні🔝, а грали проти одного з лідерів українського футзалу останніх років. Тому в цій поразці нічого дивного нема, і особливо повпливати на емоційний стан вона не мала🤷🏻‍♂️

🖍Що скажеш по грі з Соколом?
🙎🏻‍♂️У грі з Соколом далася взнаки відсутність досвіду ігор на такому рівні. Ну і ще – я не можу назвати нашу команду професійною🤷🏻‍♂️. Не секрет, що багато граців мають основну роботу, і Андрій Михайлович поки не може організувати повноцінний тренувальний процес🏃🏼‍♂️. Це вже зовсім не чемпіонат міста і не перша ліга. Тут команди багато уваги приділяють тактиці, розборам ігор. Ну і звичайно, фізичні кондиції команд, які цілеспрямовано готувались до старту чемпіонату, поки переважають наші🤷🏻‍♂️.

🙎🏻‍♂️Але навіть не зважаючи на це, в нас була можливість взяти очки в цьому матчі. Для цього нам потрібно було забити хоча б один гол, який би дуже емоційно надихнув команду і надав би впевненості у власних силах💪. На такому рівні до кожного створеного моменту, особливо при рахунку 0:0, мусимо підходити дуже серйозно, тому що багато шансів команди Екстра Ліги не дають, а відіграватися завжди набагато важче🤷🏻‍♂️.

🙎🏻‍♂️До наступного матчу два тижні. В нас немає інакшого виходу, як набирати оберти по ходу чемпіонату. Тренер розбере дебютні ігри команди, вкаже нам на наші помилки і, якщо ми почуємо його і не будемо більше їх повторювати, то на мою думку, в нас хороші шанси в найближчих матчах набрати перші залікові бали✊.

📌І ще, хотілось би зробити зауваження фотографу, який в останній грі, на відміну від попередньої, дуже мало фоток лікаря зробив 👨‍⚕️. Той сказав більше не прийде❌🤪

Поширити допис

Leave a Reply