Наші новини

in.IT

Офіційна заява

Шановні представники Асоціації Футзалу України!

У зв’язку з нещодавнім інцидентом, що трапився 4 листопада 2023 року під час матчу між СК “Сокіл” та НФК “Ураган” у місті Хмельницький, в адміністрації футзального клубу “in.IT” було прийнято певне рішення щодо виїзного матчу 11-го туру VBET ЕКСТРА ЛІГИ, який запланований на 18 листопада 2023 року також у місті Хмельницький.

Незважаючи на те, що на сьогоднішній день ще не опубліковані офіційні висновки від Асоціації Футзалу України щодо вищезгаданого інциденту, а також за відсутністю належних дій від представників СК “Сокіл”, ми, футзальний клуб in.IT прийняли наступне рішення. 

Ми вважаємо, що безпека наших гравців, тренерського складу та всього персоналу повинна бути на першому місці.

Тому, з метою запобігання можливих подібних інцидентів та задля безпеки нашої команди, ми змушені заявити, що команда in.IT не здійснюватиме виїзд на матч 11-го туру VBET ЕКСТРА ЛІГИ, який запланований на 18 листопада 2023 року з командою СК “Сокіл” у м. Хмельницький.

Також слід зазначити, що серед команд VBET ЕКСТРА ЛІГИ 2023/2024 – команда in.IT – єдина команда, яка на сьогоднішній день зіграла усі заплановані матчі без жодних перенесень. Проте рішення про невиїзд на матч 11-го туру у м.Хмельницький – було прийняте з врахуванням усіх аспектів, розумінням важливості кожного матчу та відповідальності перед нашими вболівальниками і партнерами.

Водночас, ми звертаємося до Асоціації футзалу України (АФУ) з проханням вжити всі необхідні заходи та провести ретельне розслідування вищезгаданого інциденту для забезпечення справедливості та безпеки усіх футзальних клубів та персоналу в українському футзалі.

Дякуємо за розуміння та підтримку.

Футзальний клуб in.IT.

Поширити допис

Leave a Reply