Наші новини

in.IT

Посилення співпраці

🤝🏻📝 КІВС та “in.IT” уклали новий договір про співпрацю!

КІВС в особі директора Олександра ХАХУЛИ та футзального клубу “in.IT” в особі президента Андрія ЗАДОРОЖНОГО підписали новий договір та об’єднали свої можливості для більш ефективного розвитку структури підготовки гравців у футзалі. Обидва клуби поглиблюють співпрацю, яка розпочалась ще у 2022 році, для більш ефективної роботи. Спільно користуючись власними ресурсами, клуби оптимізовують свою діяльність з метою надання кращих можливостей для підготовки гравців, розвиток тренерського складу та клубної структури в цілому.

⚽️ Головним напрямком діяльності буде формування клубної вертикалі, щоб гравці мали можливість планово підвищувати власний рівень майстерності та гри.

📅 Також клуби погодили співпрацю в аспектах організації спільних заходів та заходів для просування своїх інтересів та цінностей. Співпрацюючи над такими ініціативами, як турніри, семінари, тренінги або програми роботи з громадськістю, клуби можуть залучати ширшу аудиторію та створювати більш значний вплив на розвиток футзалу у нашому місті.

🎉 Слід зазначити, що вже у цьому сезоні співпраця між клубами набула якісного практичного характеру, адже усі дитячо-юнацькі команди виступали під спільною назвою “КІВС in.IT”.

futsal #співпраця #спорт #футзал #інновації #молодь #КІВС #inIT

Поширити допис

Leave a Reply